Ziekenhuizen kopen zelf medische klompen in

Om de zorgsector zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn heeft Proforto alle topmerken op het gebied van medische klompen in huis. In de basis zijn de medische klompen van alle fabrikanten hetzelfde. Ze werken allemaal met de gedachte de zorgsector te verbeteren door hygiënische en betrouwbare medische klompen te ontwikkelen en produceren. Het is echter zo dat al deze fabrikanten een andere visie hebben en daardoor da accenten net wat anders leggen. Hierdoor ontstaan er verschillen die voor de verschillende dragers van essentieel belang kunnen zijn.

De merken medische klompen op Proforto.nl

Proforto heeft een divers aanbod van medische klompen van uiteenlopende merken.

Sanita:

Het Deense merk Sanita bestaat al ruim een eeuw en heeft dan ook een schat aan ervaring met het produceren van klompen. In 1907 begon men met houten klompen maar tegenwoordig worden in meer dan 50 landen medische klompen geproduceerd. De medische klompen van Sanita zijn onder te verdelen in drie lijnen. Deze lijnen zijn de San-flex, de San-duty light en San-duty Nitril. De medische klompen kenmerken zich door veiligheid (San-flex), anti slip (San-flex), lichtgewicht (San-duty light) en zwaardere werkzaamheden (San-duty Nitril).

Wock:

De Portugese producent van de Wock medische klompen richt zich op diversiteit. Een breed assortiment waar iedereen zijn ideale klomp kan vinden. Het belangrijkste kenmerk van, de meeste, medische klompen van Wock zijn de hygiënische aspecten. Vrijwel alle medische klompen zijn wasbaar in de wasmachine waarvan de meeste tot 90 graden Celsius. Daarnaast is een groot deel ook te steriliseren in een autoclaaf, tot 134 graden Celsius.

Sunshoes:

De Italiaanse producent van de Sunshoes medische klompen legt de meeste aandacht bij de hygiëne (wasbaar tot 90 graden Celsius) en de veiligheid door te voldoen aan de SRC anti slip normering. Tevens zijn de meese medische klompen van Sunshoes antistatisch.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *