Veiligheidsschoenen van Puma voor professionals

High Technology meets Safety – Puma veiligheidsschoenen

Puma Safety is de nieuwe productielijn van het bekende merk Puma en omvat een groot assortiment aan werk- en veiligheidsschoenen. Het wereldwijd toonaangevende merk is bekend voor zijn sportieve en modieuze schoenen, de Safety lijn combineert deze kenmerken met duurzame en robuuste veiligheidsschoenen. Zo ontstaan kwalitatieve veiligheidsschoenen die buitengewoon modieus eruitzien en een lifestyle uitstraling hebben. Puma veiligheidsschoenen zijn op de nieuwste loopschoentechnologie gebaseerd en zorgen via de zijdelingse openingen in de schacht voor extra frisse lucht aan de voeten. Puma weet dat het niet alleen belangrijk is dat je lang op je werkschoenen kunt lopen, maar ook dat de schoenen voor een optimaal klimaat aan de voeten zorgen. Puma Safety combineert alle karakteristieken van een goede veiligheidsschoen met het modieuze uiterlijk van comfortabele sportschoenen en voldoet zo aan alle wensen van zijn klanten.

Puma schoenen overzicht

Groot assortiment Puma Safety

De Puma Safety collectie omvat een ruim aanbod aan veiligheidsschoenen voor zowel dames als heren. De collectie bestaat uit de volgende productcategorieen:

Miss Safety I Rebound 3.0 I Metro Protect I Motion Protect I Moto Protect I Scuff Caps I White´n Service

De Miss Safety Line en de Moto Protect Line zijn speciaal voor dames ontwikkelde veiligheidsschoenen. Deze schoenen zijn speciaal aan de specifieke karakteristieken van de dames voet aangepast. De Moto Line is daarnaast ook als heren schoen beschikbaar. De veiligheidsschoenen voldoen aan de Europese veilgheidsnormen S1, S2 en S3 en zijn in verschillende modellen – laag, hoog en als laarzen – verkrijgbaar. De veiligheidsschoenen voldoen aan verschillende beschermingsniveaus en zijn van hoge kwaliteit. Zo vind je bij Proforto de veiligheidsschoenen die het beste bij je passen.

Profoto klantenservice

Bij vragen of andere opmerkingen over Puma Safety veiligheidsschoenen kun je contact opnmene met onze klantenservice. Onze klantenservice is op werkdagen tussen 9.00 – 17.00 bereikbaar en beantwoordt graag je vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *