Veilig aan het werk met Emma veiligheidsschoenen

Wil je veilig aan het werk? Dan kies je voor Emma veiligheidschoenen! Het motto van het Nederlandse merk Emma is; om een schoen beter te maken moet je de mensen gebruiken die de schoenen dragen. Dit betekent dus dat zij testen op de echte gebruikers van de Emma veiligheidsschoenen.

Emma begon als een merk dat zich richtte op de mijnwerkers en hun veiligheid. Maar zij zijn zo ver doorgegroeid dat ze nu door werkers over de hele wereld gedragen worden. In beroepen waar normale schoenen niet zijn toegestaan, kan je uitstekend worden voorzien van een paar Emma veiligheidsschoenen.

Veiligheid moet serieus genomen worden, zeker met alle strenge veiligheidsnormen tegenwoordig. Waar de Europese veiligheidsnorm stopt, gaat de veiligheidsnorm van Emma nog een stukje verder. Na grondige testen worden alle veiligheidsschoenen van Emma gecertificeerd door verschillende instituten die over arbeidsveiligheid gaan. Daarbij voert Emma zelf nog hele strenge testen uit op de schoenen.

Geproduceerd voor intensief gebruik

Voor alle intensieve gebruikers, wees gerust alle veiligheidsschoenen van Emma zijn geproduceerd voor intensief gebruik. Ze gebruiken alleen het beste en soepelste leer voor de ideale pasvorm, zo kunnen ze ook optimaal draagcomfort garanderen. Door een strenge controle van het alle lederhuiden, selecteren ze alleen het beste kwaliteit leer. Alle veiligheidsschoenen van Emma zijn handmatig dubbel gestikt en hierdoor uitermate duurzaam.

Dus intensieve gebruiker of gewoon veilige voeten? Kies voor Emma veiligheidsschoenen. Zo zijn je voeten veilig en kun je langdurig gebruik maken van je werkschoenen. Voor vragen over Emma kun je natuurlijk terecht bij de klantenservice van Proforto.nl. Zij helpen je graag met het selecteren van het juiste model en de juiste maat. Zij zijn te bereiken via e-mail op klantenservice@proforto.nl of telefonisch op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 024 – 711 3346.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *