Maxguard, voor iedere voet de juiste schoen!

Consumenten denken vaak dat elke veiligheidsschoen hetzelfde is. Echter is dit niet het geval. De leest van de veiligheidsschoenen is bij elke schoen anders. Het merk Maxguard biedt 3 verschillende leesten voor haar werkschoenen aan. De andere merken hebben voornamelijk maar een leest waardoor de aankoop van de veiligheidsschoenen toegankelijker maakt.

De perfecte maat

De maat van een veiligheidsschoen wordt bepaald door de omvang van je voet. De breedte van een schoen is gemiddeld 11 centimeter. Naast de standaard veiligheidsschoenen kunnen er  ook speciale Maxguard veiligheidsschoenen gemaakt worden. De voet wordt helemaal opgemeten en de veiligheidsschoen wordt dan helemaal voor de persoon zelf op maat gemaakt.

product van maxguard

De gemiddelde prijs van de veiligheidsschoenen is ongeveer 75 euro inclusief BTW. Voor dit bedrag heb je vaak een S3 veiligheidsschoen met een carbonite neus en een kevlar tussenzool. Hierdoor zijn de tenen en de voet beschermd tegen verschillende problemen die kunnen ontstaan. Elk jaar gebeuren er weer veel ongelukken waarbij werknemers letsel oplopen aan hun voeten. Door goede veiligheidsschoenen zoals die van Maxguard te dragen zijn de voeten altijd beschermd.

Het is altijd lastig om een goede winkel te vinden waarbij de service, levertijd en de prijs goed zijn. Sinds april jongslede is er een nieuwe shop geopend: Proforto.nl. Op deze website worden werkschoenen vermarkt met voor ieder wat wils, dus ook Maxguard modellen. De veiligheidsschoenen zijn van een goede kwaliteit en zijn beschikbaar voor een mooie prijs.

Naast alleen de schoenen krijgt men ook een deskundig advies om alle vragen van de klanten te beantwoorden. Mocht u niet zeker zijn over de maat van de veiligheidsschoen dat kan u altijd 2 paar bestellen en een paar weer retour sturen. Al met al een prima online groothandel om uw Maxguard veiligheidsschoenen te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *