Ideale werkschoenen voor de zomer van Redbrick

Het merk Redbrick is een begrip als je het hebt over veiligheidsschoenen. De schoenen bieden niet alleen optimale bescherming maar zijn ook nog eens erg modieus vormgegeven.

Safety Sneakers

Zo zijn er de sneakers. Deze trendy schoenen zien er goed uit, maar schijn bedriegt snel. Onder het modieuze uiterlijk gaan schoenen schuil die tegen wel meer dan één stootje kunnen. De sneakers zijn voorzien van het S1P- of S3-veiligheidscertificaat, wat betekent dat de schoenen niet alleen bescherming bieden tegen perforatiegevaar, maar ook nog een antislip kevlar tussenzool en beschermende carbon neus hebben. De sneakers hebben eenTPU/polyurethaan loopzool.

werkschoenen producten proforto

Classic

Dan zijn er de nette schoenen uit de Classic lijn. Deze schoenen zijn speciaal voor werknemers die er representatief uit willen zien, maar bijvoorbeeld af en toe in een fabriek aanwezig moeten zijn waar veiligheidsschoenen verplicht zijn.

Freerunner

Bovendien is er dan ook nog de Freerunner collectie die zich speciaal op sporters toespitst. De know-how van Redbrick wat betreft veiligheidsschoenen kan daarop worden toegepast waardoor het merk meteen een voorsprong op de concurrentie heeft.

Sokken

Tenslotte produceert Redbrick ook sokken die uiteraard prima bij de schoenen passen. De sokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren

Kortom: Redbrick Safety Sneakers heeft een veelzijdige collectie van safety sneakers en classics. Redbrick schoenen zijn comfortabel, sportief, trendy en onverwoestbaar. Ideaal voor op het werk én thuis. Alle Redbrick werkschoenen voldoen aan de eisen van de Europese normering. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de nieuwste materialen en technolochieën. Hierdoor maakt Redbrick een optimale combinatie van veiligheid, comfort, duurzaamheid en een moderne uitstraling. 

De topper van de Redbrick-collectie is natuurlijk de Granite. Deze werkschoen is gemaakt van leer. De schoen heeft een Cambrelle voering en een zool van pu/tpu. De schoen heeft een net als de andere sneakers een carbonite neus, kevlar tussenzool,  en uitneembare inlegzool. De werkschoen is een hoog model en zwart van kleur. De schoen voldoet aan de veiligheidsnormering  EN345 S1P.

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *