Goede veiligheidsschoenen, kies voor Emma veiligheidsschoenen!

Veiligheidsschoenen kunnen van groot belang zijn in de bouw of andere beroepen. Het beschermen van je voeten is daar nodig en bijna vanzelfsprekend. Vooral in de bouw is er nogal een grote kans dat er iets op de je voeten kan vallen. Daarom is het belangrijk dat je kwalitatieve veiligheidsschoenen aan je voeten hebt. Veiligheidsschoenen worden speciaal gemaakt om je voeten te beschermen.

Slechte veiligheidsschoenen

Uit recent onderzoek is gebleken dat een kwart van de mensen slecht zittende werkschoenen draagt, dit kan zorgen voor blaren en andere pijnlijkheden. En dat werkt natuurlijk niet ideaal, daarom zijn goedpassende werkschoenen heel belangrijk. En dan zit je bij het Nederlandse merk Emma goed!

Om de tenen goed te beschermen is er in verschillende Emma veiligheidsschoenen een verharde neus geplaatst en soms een tussenzool voor bescherming van je voet. De Emma veiligheidsschoenen bevat de Nederlandse ervaring en uitstekende duurzaamheid.

Bij veiligheidsschoenen denkt men aan een suffe schoen die totaal niet modern is. Maar tegenwoordig zijn veiligheidsschoenen steeds moderner en zien ze er steeds meer uit als gewone schoenen. Zo heb je veelzijdige schoenen die comfortabel zitten en er niet groot en onhandig uitzien.

emma schoenen overzicht

Verplicht door de werkgever

Dus als je vanuit je werkgever verplicht wordt om veiligheidsschoenen te dragen dan kun je in het assortiment van Emma de juiste veiligheidsschoenen kiezen. Een ruim assortiment van Emma veiligheidsschoenen is te vinden op Proforto.nl.

Wil je zeker weten dat je de juiste Emma veiligheidsschoenen besteld? En of je de juiste veiligheidsklasse kiest? Dan kun je bij onze klantenservice terecht. Zij kunnen je helpen om de juiste maat te kiezen en om een veiligheidsklasse te selecteren. Zij kunnen je telefonisch adviseren op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 op 024 – 711 3346. Maar ze zijn ook via e-mail te bereiken op klantenservice@proforto.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *