Emma, Ruffneck Sneakers

Een bouw schoen met een speciale hakontwerp, unieke eigenschappen en een stoere casual uitstraling. Dat is de Emma Ruffneck. Met deze schoen zul je prettiger werken en ook zul je, je na je werk een stuk prettiger voelen. Het is een stijlvol ontwerp dat samen komt met veiligheid mede doorat er een beschermende stabiele hiel in de Ruffneck Sneaker zit. Door deze hielbescherming, versterkte en schokabsorberende zolen komen de schenen niet onder druk te staan. Ook zijn deze schoenen voorzien van een ESD label (elektronische ontlading).

Bata Bickz

Een nieuw type werkschoen. De Bata Bickz! Dit is nieuw type werkschoen die wordt geïntroduceerd door Bata. Deze schoen is uitermate geschikt voor ZZP-ers, hobbyisten, consumenten en semi-professionals. De Bata Bickz heeft geen stalen neus en is daardoor een stuk lichter dan andere werkschoenen. Het is dus een licht gewicht en de schoen heeft sportief uiterlijk. Ook is deze schoen erg comfortabel en modieus.  Bata Bickz zijn veilig voor iedereen, zijn scherp geprijsd, zitten lekker en houden je gedurende de werkdag fit.

Verschillende lengte- en breedtematen bij Emma

Van alle mensen die werkschoenen dragen kampt 15% met voetproblemen. Een deel hiervan draagt zelf de verkeerde maat en kan dit simpel oplossen door een andere schoen aan te schaffen. Want een probleem aan de voeten kan uiteindelijk leiden tot een loopstoornis, dit kunt u natuurlijk beter voorkomen. Er ontstaan blaren en/of schuurplekken doordat mensen te veel of te weinig ruimte hebben. Daarom heeft Emma een ruime keuze uit lengte- en breedtematen. Hierdoor kunt u altijd de goede keuze maken om problemen aan de voeten te voorkomen. Kies daarom voor een veiligheidsschoen van Emma om al deze problemen te voorkomen en een stuk prettiger te werken.

Proforto

Proforto heeft een ruim assortiment aan werkschoenen. Mocht u er zelf niet uit komen kunt u altijd naar de klantenservice bellen met vragen of problemen.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *