De verschillende modellen en trends in Emma werkschoenen

De redenen om Emma werkschoenen te dragen lopen zeer uiteen. Zoals het werken in de bouw maar ze worden ook vaak gebruikt als wandelschoenen. Dit komt door de duurzaamheid en hoge kwaliteit. Tevens zijn de werkschoenen van tegenwoordig van alle gemakken voorzien en zijn ze niet meer zo onflatteus als vroeger.

Zo ontstaan er steeds meer stijlen en trends op het gebied van werkschoenen. Werkschoenen hoeven niet meer oubollig te zijn en er is dus geen excuus meer om er onflatteus bij te lopen.

Werkschoenen lijken steeds meer op sneakers en ze worden zo steeds sportiever en moderner. Dat is ook te zien bij het Nederlandse werkschoenenmerk Emma. Ze hebben al meer dan 75 jaar ervaring maar zijn continu aan het vernieuwen. Er wordt altijd geadviseerd om eerst naar de veiligheid van werkschoenen te kijken en dan pas naar het uiterlijk. Maar bij Emma werkschoenen zit zowel de veiligheid als het uiterlijk helemaal goed.

Zelfs al heb je voor je werk de veiligheidsklasse S3 nodig, is er bij Emma een sportieve werkschoen te kiezen. Neem bijvoorbeeld de Emma werkschoenen Ruffneck. Een optimale bescherming maar ook een sportieve uitstraling. Zowel comfortabel als modieus. Zo is zowel de werkgever als werknemer tevreden.

De Emma werkschoenen moeten steeds vaker inspelen op de behoefte van de klant. Zij vragen steeds meer om veilige, comfortabele, modieuze werkschoenen. Deze combinatie is terug te vinden in het assortiment van Emma werkschoenen. Alle Emma werkschoenen worden geproduceerd met de focus op duurzaamheid.

Alle Emma werkschoenen zijn te bestellen bij Proforto.nl. Deze webwinkel heeft alle modellen op voorraad en kan deze vaak binnen 1 werkdag leveren. Zo heb je je werkschoenen zo snel mogelijk binnen en kun je meteen optimaal beschermd en stijlvol aan het werk. Dus bestel Emma werkschoenen snel op Proforto.nl!

Posted in:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *