Bata schoenen, die werken voor jou!

Zoals alle werkschoenen beschermen en ondersteunen de schoenen van Bata je voeten. Ze beschermen en ondersteunen niet alleen ook zul je het verschil merken bij Bata schoenen en blijf je fitter tijdens je werk. Dit komt omdat Bata samenwerkt met de wetenschap en zelf de testen doet. Hierdoor zal de werkschoen de beste en veiligste ondersteuning bieden en loopt Bata voor op de concurrentie.

Bata inlegzolen

Bata biedt verschillende soorten inlegzolen. De zolen zijn gemaakt aan de hand van de collectie schoenen die Bata aanbied. Alle inlegzolen zijn voorzien van allerlei ondersteunende zones. Hierdoor zal de voet nog beter ondersteunt worden gedurende de werkdag. Er zijn bepaalde eigenschappen aan de inlegzolen.

Air flow; kleine gaatjes in de zool waardoor de lucht optimaal circuleert.

Arch support; geeft extra steun waardoor de druk verdeeld wordt en de voeten minder vermoeid voelen.

Shock absorption; vangt stoten op en biedt extra comfort

Cool zone; vermindert de wrijving waardoor de temperatuur aangenaam blijft.

Bata sokken

Bata gebruikt speciale materialen voor hun sokken. Hierdoor is de sok o.a vlamwerend en antibacterieel.  Sommige modellen hebben zelfs een linker-en rechter sok, ook zijn alle sokken verkrijgbaar in de maten 35-38, 39-42, 43-46 en 47-50. De Bata sokken hebben een aantal bijzonderheden. Air flow; dit zorgt voor een optimale luchtcirculatie en frisse voeten. Verder heeft u geen last van naden en heeft de sok een dikkere zone bij de hiel, teen en voetzool voor extra ondersteuning.

Verkoop Bata

Bata verkoopt haar producten ook online. Via veel verschillende sites kunt u Bata producten kopen. Proforto.nl is een van deze sites. Op proforto.nl vindt u verschillende soorten schoenen die u de beste bescherming en ondersteuning bieden tijdens uw werkzaamheden.  Doordat de vermoeidheid niet toeslaat op u voeten blijft u beter geconcentreerd en gebeuren er minder snel ongelukken op de werkvloer. Dit is niet alleen veilig voor uzelf maar voor de gehele werkomgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *